Cette page en franšais

De streek van Rochefort biedt aan fietsers of aan terreinfiets liefhebbers veel mogelijkheden dankzij zijn onlangs afgebakend circuits. 

Met de RAVEL 2 omloop, veel ervaren fietsers of gewoon de gezinnen met jonge kinderen zullen hun favoriet sport kunnen beoefenen in alle rust. Deze omloop, die van Rochefort tot Houyet strekt zich uit bestaat uit twee parcours van 30 of 50 km.

Wij bieden U de mogelijkheid om stages voor wielrijdersclubs, toerfietsers of terreinfiets liefhebbers te lopen. 

Wij kunnen voor U de omloop uitstippelen naar gelang de afstand, de duur of de moeilijkheid. Veel verenigingen trekken al voordeel van onze voorzieningen en van onze ervaring op sportgebied.

Ter plaatse, beschikt U over een veilige plaats om uw fietsen te stallen als ook over uitrusting om ze te reinigen. 
Op verzoek is het mogelijk een gids te hebben gedurende uw verblijf, evenals een fiets te huren als U er geen bezit. 
Bij ons zal U van een keuken, speciaal uitgedacht voor sporters als U, genieten. Wij kunnen het menu aanpassen aan de sporters, het volstaat het ons te verzoeken en wij zullen U een voorstel van menu en prijs doen.

De terreinfiets is een originele wijze om de charmes van de streek in gezin of met vrienden te ontdekken. Er bestaan twee routes van 25 en 62 km, die over twee dagen zijn ingedeeld en die de vakantiehuizen van Han en Rochefort verbinden. Road-book, wegenkaarten, vervoer van Uw bagage, huren van de terreinfietsen en vol pension zijn inbegrepen. Aarzel niet ons te contacteren voor een volledige documentatie te verkrijgen.

 

Verhuur van terreinfietsen, trekking fietsen, tandems.

 

ivelo.com, Tout sur le velo...enfin, presque !